Vívid, el Festival del Vino

Del 31/03/2017 al 30/04/2017

El Vivid ofrece, durante el mes de abril, una selección de las propuestas enoturísticas más singulares que se pueden vivir en la Costa Brava. En su cuarta edición, el evento propone una cincuentena de actividades enoturísticas que transformarán el Alt Empordà y el Baix Empordà en el epicentro del enoturismo de Cataluña. 

La iniciativa promocional impulsada por el Patronato de Turismo Costa Brava Girona de la Diputación de Girona recibe el apoyo y la participación del Consejo Regulador de la DO Empordà, bodegas de la DO Empordà, ayuntamientos y empresas turísticas del territorio así como de 104 socios que integran el Club de marketing de la Ruta del Vino DO Empordà. 

Este abril vive el VÍVID, el mes de las experiencias en la Ruta del Vino DO Empordà!


ACTIVIDADES EN PERALADA

Del 31 de marzo al 16 de abril· CENTRE CULTURAL SANT DOMÈNEC
VIMART "Vi, Mar i Art" Dibujos a pluma pintadors con vino i cava.
Exposición de pintura de Marta Arañó "Tinta i Vi"
Inauguración de la exposición, el viernes 31 de marzo, a les 20.00h. 
+ Información. 

Dissabte 1 d’abril · VISITA + TAST + TRANSPORT
VINYES DELS ASPRES (CANTALLOPS) + ARCHÉ PAGÈS (CAPMANY)
Visitarem el celler de Vinyes dels Aspres amb tast inclòs, on la tradició i la modernitat es combinen per donar lloc a uns vins autèntics. Acabarem la tarda a Arché Pagès amb una visita a les vinyes i tast, on sentiràs el paisatge de l'Empordà dins la copa. 
+ Información y reservas

Dissabte 8 d’abril · VISITA + TAST + TRANSPORT 
LA VINYETA (MOLLET DE PERALADA) + CELLER D'EN GUILLA (DELFIÀ)
Visitarem les instal·lacions d'elaboració de vi de La Vinyeta, un celler referent a la zona, i tastarem els seus millors vins amb un aperitiu d'embotits i formatges artesans. Acomiadarem el dia al Celler d'en Guilla, on tastarem 4 vins, tot gaudint d'una posta de sol amb L'Empordà als nostres peus.
+ Información y reservas 

Dissabte 15 d’abril · VISITA + TAST + TRANSPORT
EMPORDÀLIA (PAU) + MAS LLUNES (GARRIGUELLA)
Visitarem les instal·lacions d'Empordàlia, al bell mig de l'Empordà. Veurem el molí antic d'oli i l'actual, així com el celler. Degustarem tres vins i l'Oli de Pau. Tot seguit, ens dirigirem cap a Mas Llunes, a Garriguella, un celler modern però de tradició familiar, on després farem tast de tres dels seus vins i un oli. 
+ Información y reservas

Dissabte 22 d’abril · VISITA + TAST + TRANSPORT 
COOPERATIVA DE GARRIGUELLA + ESPELT (VILAJUÏGA)
Des de la Cooperativa de Garriguella, emprendrem un viatge a través d'una història plena de tradició i cultura, tot tastant alguns dels seus vins. I per acabar la ruta, res millor que fer-ho des de Mas Espelt, a Vilajuïga. Veurem com s'amaga el sol i degustarem alguns dels vins més emblemàtics d'aquest celler. 
+ Información y reservas

Dissabte 29 d’abril · VISITA + TAST + TRANSPORT 
PERAFITA (CADAQUÉS)
Et portarem al celler Martín i Faixó, situat a la masia Perafita. Al cim de Cadaqués, és un dels únics cellers que es troba dins del Parc Natural del Cap de Creus. Visitarem, el celler i, tot seguit, farem un tast de vins. 
+ Informacion y reservas

 


Consulta tota la programació del Festival Vívid a: vivid.costabrava.org 

×